Ο ένας τα γκολ και τους βαθμούς, ο άλλος τα δοκάρια!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ελπίς Μεσοχωρίου, κερδίζοντας στην Βερδικούσια της τοπικής Προοδευτικής με 3 – 0. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Ηλίας Τσιάρας χάρη στα δύο του τέρματα.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο MVP, Ηλίας Τσιάρας με σουτ από καλή θέση άνοιξε το σκορ για το 1 – 0 για την Ελπίς Μεσοχωρίου, ενώ στο 19′ το σουτ του Καρακώστα έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Νυχτερίδα, αδυνατώντας να κάνει το 2 – 0. Ένα 2 – 0 το οποίο δεν άργησε να έρθει. Και ήρθε στο 25′ με τον Θωμά Καρακώστα να μην λαθεύει και αυτήν την φορά και με σουτ έξω από τη περιοχή, να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το τελικό 3 – 0 διαμορφώθηκε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με σκόρερ και πάλι τον Ηλία Τσιάρα.

Οι τις Βερδικούσιας είχαν τρία δοκάρια στο παιχνίδι με τους Σοφοκλή Καρκατσέλα με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, με μια εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Μιχαλέ, στο κάθετο δοκάρι και τέλος με κεφαλιά με τον Ιγγλέζο, στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Χατζής, Στατήρης, Μούμος (80′ Κατίνας), Φραγκογούλας, Καρκατσέλας, Θάνος, Συνάπαλος, Οικονόμου Ν. Αθ. (55′ Ζερδαλής), Μιχαλές, Ιγγλέζος.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Χάρης Νούσιας): Μπερνάρντο, Χαράλαμπος Κ., Λέτσιος (30′ Δαούλας), Φράντζας, Μητούλας Ν., Μαρκούγιας Ν., Καρακώστας Θ., Κουζιώνης Ηλ., Γκαραβέλης (80′ Καραγιάννης), Τσιάρας Ηλ., Αλιπρασίτης (70′ Καλογιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Τσιρογιάννης, Τέγος Αθ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com