Ο Ακριβόπουλος διατήρησε το «απόλυτο»

Αήττητο αλλά και ασταμάτητο μοιάζει το Μαυροβούνι του Ηλία Αρβανίτη που «άλωσε» και το «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» του Τοξότη Λάρισς με το φτωχό πλην όμως πάντοτε τίμιο, 1 – 0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Τόλης Ακριβόπουλος που είναι «φτιαγμένος» για τέτοιου είδους ματς.

img_3897

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση επετεύχθει στο 47′, όταν και η εκτέλεση φάουλ του Κώστα Σαράντη βρήκε αποδέκτη τον Τόλη Ακριβόπουλο που με κεφαλιά σημάδεψε σωστά και κέρδισε τον Μπρούτσο για το 0 – 1.

img_3892

Ο Τοξότης Λάρισας πίεσε χωρίς όμως οι προσπάθειες των Νταναβάρα, Ζαχαράκη και Παπαδημητρίου να βρουν στόχο, με το τελικό 0 – 1 να διατηρεί στην κορυφή του 1ου Ομίλου και μόνο πρώτο το Μαυροβούνι με 12 βαθμούς, και τον Τοξότη Λάρισας στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα με… μηδέν.

img_3887

Οι Συνθέσεις

img_3856

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χρ. (73′ λ.τ. Σαπουνάς), Αργύρης (78′ Γιαννακός), Πλατσάς, Ζιάκος, Παπαδημητρίου, Τάκε Δ. (67′ Μπουρουτζίκας), Τσέλα, Τσότσος, Νταναβάρας, Ζαχαράκης.

img_3875

 

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Ηλίας Αρβανίτης): Καραποστόλης, Μαντζαφούλης, Νότας, Καψαλός, Βαρσάμης, Σαράντης (62′ Αρβανίτης), Μπάγκας Αρσ. (80′ Σωμήρης), Τατσέλος, Ακριβόπουλος (88′ Τάτσιος), Πεζής, Μπατζέλας.

img_3869

Διαιτητική Τριπλέτα
Μίχος, Αρχοντής, Παραφέστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com