Ο Βάρσος μοίρασε τους… βαθμούς

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Θερμαϊκός Στομίου και Αναγέννηση Πυργετού στο τοπικό ντέρμπι του Δήμου Τεμπών για λογαριασμό της 2ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Τους τέσσερς βαθμούς έφτασε ο Πυργετός, τους δύο ο Θερμαϊκός Στομίου.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξαν οι γηπεδούχοι του Θερμαϊκού με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Σελήνη, ο Γιάννης Θεοδώρου με κεφαλιά, πέτυχε το 1 – 0, που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λέπτου.

Στην επανάληψη κα στο 65′ το οριζόντιο δοκάρι στέρησε το γκολ από τον Ρίζο Οικονόμου που με απευθείας εκτέλεση φάουλ θέλησε να “κλειδώσει” τη νίκη για τους γηπεδούχους, που εν τέλει ισοφαριστήκαν στο 74′. “Δράστης” της ισοφάρισης ο Γιώργος Βάρσος που με πλασέ στη κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Θερμαϊκός Στομίου (Χρήστος Βλούχος): Φωτίου, Τοπάλης Μ. (70′ λ.τ. Βούντας), Τοπάλης Άγγ., Θεοδώρου Ι., Χλωρός, Αντωνίου, Βλούχος, Σελήνης Δ., Σελήνης Κ., Οικονόμου Ρ., Αλβανός.

Αναγέννηση Πυργετού 2016 (Γιάννης Μπάγκας): Καρυώτης, Περκέτσι (60′ Δελητζάνης), Κόμε, Καμάμι, Τσάκε, Τζιόλας, Ρακίπι Ν. (60′ Κοφράς), Ρακίπι Άγγ., Βάρσος, Στούμπος, Πουρλιώτης (65′ Αποστολιός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τέγος Άγγ., Τάνας, Χασιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...