Ο Γκαμπέτας τον έβαλε στη πρώτη «τετράδα»!

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Δαμασιακού έφυγε ο Αετός Μακρυχωρίου, καθώς κέρδισε την ομώνυμη ομάδα με 1 – 0 χάρη σε γκολ του Αποστόλη Γκαμπέτα στο 17ο λεπτό.

Με το καθοριστικό αυτό γκολ λοιπόν, η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έφθασε τους τριάντα ένα βαθμούς και έτσι σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΟΕ, ο Αετός Μακρυχωρίου ανέβηκε στη τέταρτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Από την άλλη, το αξιόμαχο σύνολο του Δημήτρη Μπουκουβάλα προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό δεν ήρθε και οι «κυανόλευκοι» έμειναν στους είκοσι ένα πόντους και την ενδέκατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 17ο λεπτό λοιπόν, ο Αποστόλης Γκαμπέτας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ μετά από πάσα του Πάρη Μπόντε και έβαλε μπροστά τον Αετό Μακρυχωρίου στο σκορ.

Στη συνέχεια του αγώνα, ο Δαμασιακός είχε τις στιγμές τους για να πετύχουν κάποιο γκολ με τους Στέλιο Λούτσο, Βασίλη Φούντα και Θοδωρή Τσιάλτα για τους γηπεδούχους, όμως το 0 – 1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κουκούλη.

Από την άλλη όμως, ο Αετός Μακρυχωρίου προς το φινάλε του αγώνα είχε τρία δοκάρια και «άγγιξε» κι άλλο γκολ σε προσπάθεια του Αντώνη Πούτα (75′) και δύο του Παναγιώτη Φουσίκα (78′) και (83′).

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Αμπατζίδης (80′ Μπακαΐμης), Ιωαννίδης, Ντόκος, Τσιάλτας (73′ Λέτσιος), Τιούτιος (28′ λ.τ. Νάτσης), Μουσιάρης (65′ Δούκας), Γκαντρής, Λούτσος, Φούντας.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Σιάτρας, Μπέτσιος, Τσιαντούλης, Πούτας, Μάρκου, Αντωνόπουλος (72′ Καλούσης), Γκαμπέτας, Κολοβός (75′ λ.τ. Κλούρας), Φουσίκας (82′ Τζίκα Ίλ.), Μπόντε.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Κοτούμπας Δ., Μπατζιανούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...