Ο Γκαραβέλης έδωσε τη νίκη!

Ο Δημήτρης Γκαραβέλης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μεταξύ Μεγάλου Ελευθεροχωρίου και Μεσοχωρίου, δίνοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενους με 0 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αλιπρασίτης βρήκε τον απαραίτητο χρόνο και χώρο και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, η Ελπίς Μεσοχωρίου παρουσιάστηκε πιο αποτελεσματική σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Καθώς στο 65′ ο Δημήτρης Γκαραβέλης με όμορφο σουτ έξω από τη περιοχή νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ κάνοντας το 0 – 1.

Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως στάθηκε άτυχη για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο ματς. Διότι το σουτ του Καραγιάννη σταμάτησε και αυτό στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο το 0 – 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και το Μεσοχώρι πήρε τη νίκη.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της Ελπίς Μεσοχωρίου συγχαίρουν τη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι με το Μεγάλο Ελευθεροχώρι και όπως τονίστηκε από τη πλευρά τους, σπανίζουν τέτοιες διαιτησίες στις ημέρες που διανύουμε.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Γραμμένος Χρ., Λυμπίκης Αθ., Χατζής (46′ Μάγειρας), Δαλώσης Κ. (70′ Σαπουνάς), Κοτολόσης, Βαλιάκος Μ., Γιαννάκης Αθ., Ξεφτέρης Χρ., Γραμμένος Κ., Αποστολόπουλος Δ. (80′ Γραμμένος Β.).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Χάρης Νούσιας): Μπερνάρντο, Δαούλας (70′ Καραγιάννης), Λέτσιος, Κουζιώνης (80′ Πατσιτός Ν.), Μαρκούγιας, Τσιάρας, Γκαραβέλης, Αλιπρασίτης (85′ Δεληχάς), Καλογιάννης, Φράντζας, Χαράλαμπος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Πρακατές, Δρυστέλλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com