Ο Γούτος έκρινε το γειτονικό ντέρμπι

Ένα γκολ του Νίκου Γούτου στο 53ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αμπελωνιακό και Τύρναβο 2005 στο πλαίσιο της 26ης «στροφής» της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» του Κώστα Μαντζιώκα μετά την ισοπαλία στη Φαλάνη απέναντι στον Φαλανιακό επέστρεψαν στις νίκες και έφθασαν τους τριάντα οκτώ βαθμούς και την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η ομάδα του Βαγγέλη Τζιόλα παρά τη προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα έμεινε στην ενδέκατη θέση έχοντας τριάντα πόντους.

Το μοναδικό γκολ που σημειώθηκε στο ματς ήρθε στο 53′ και ήταν για τον Αμπελωνιακό. Ο Νίκος Γούτος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και με ωραίο τελείωμα κέρδισε τον Θάνο Χαλκιά για το 1 – 0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Φουδούλης, Αλεξόπουλος, Γούτος Ν., Δαλακώνης, Μητρούσκας Ι., Αλατάς (90′ Μεσημέρης), Καραλής, Χατζούλης, Καραγιάννης (75′ Βούκιας), Αλεξανδρής (86′ Κατσής).

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Πατσής, Κατσαβός, Δασκαλόπουλος, Κόκκας, Καρράς, Ντουνούδης, Λιάκος, Κατσαρός, Νταναβάρας , Ιωαννίδης (46′ Τσέζμα).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Καραμπούλας, Μπράμης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...