«Ο ερασιτέχνης ΟΦΗ θα είναι κοντά στη νέα προσπάθεια»

Με δήλωσή του στο περιθώριο της Εκτακτης Γενικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων την Τετάρτη (10/100 ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης ανέφερε πως θα είναι κοντά στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στην ΠΑΕ..

«Εύχομαι καλή δύναμη, στη νέα προσπάθεια και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος συνεχάρη τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Δανδάλη:

«Είναι μια μεγάλη μέρα. Με την ολοκλήρωση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης το σωματείο, αποκτάει επιτέλους ένα ιδιοκτήτη. Ένα ιδιοκτήτη, ο οποίος θέλει να προχωρήσει την ομάδα, να την κάνει μεγάλη όπως ήταν παλαιότερα. Να γίνει ένα σωματείο, το οποίο θα το καμαρώνουν όλοι.

Για μένα είναι σημαντική η προσπάθεια που έκανε ο Γιάννης Σαμαράς, ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης, οι οποίοι έπεισαν αυτόν τον άνθρωπο, που δεν ήταν ΟΦΗ, να μπεί σε αυτό το σωματείο και να βοηθήσει τα μέγιστα. Το αθλητικό σωματείο θα είναι κοντά στη νέα προσπάθεια.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ βλέπει τον οργανισμό ΟΦΗ σαν ένα και έχει κάνει μεγάλες οικονομικές θυσίες για αυτό. Εύχομαι καλή δύναμη, στη νέα προσπάθεια και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η παρουσία του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ήταν δυναμική, καθώς εκτός από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, το «παρών» έδωσαν ακόμη , από το Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου οι κ.κ. Σπυριδάκης, Τσαμπουράκης, Αντωνακάκης, Βαρβεράκης.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...