Ο Καρατζούκος «χώρισε» Ανθούπολη και Νέο Περιβόλι

Χάρις στο ένα και μοναδικό τέρμα του Καρατζούκου στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Ανθούπολης επικράτησε με 1 – 0 του Αστέρα Νέου Περιβολίου.

Σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό κίνητρο για καμία από τις δύο ομάδες, η ομάδα του Βάιου Καραφέρη επικράτησε αυτής του Αστέρα Νέου Περιβολίου με 1 – 0.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Καρατζούκος που στην εκκίνηση της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό με πλασέ στη κίνηση μετά από σέντρα του Αναγνώστη από αριστερά, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης «χωρίζοντας» παράλληλα τις δύο ομάδες από την ισοπαλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έως και το φινάλε είχαν και από ένα δοκάρι. Στο 74′ ο Σκορδίλης για τους γηπεδούχους, ενώ στο 85′ ο Αγγελίδης αστόχησε για την ισοφάριση, στέλοντας τη μπάλα στο δοκάρι της Ανθούπολης.

Οι Συνθέσεις

Ανθούπολη (Βάιος Καραφέρης): Βαρνάς, Καφανέλης, Τσουμπίκας, Σπαρτής (30′ λ.τ. Χατζηρούφας), Τσότσικας, Ευαγγέλου, Μασούρας, Τσιαμπαλής (63′ Μπακανιάρης), Αναγνώστης (77′ λ.τ. Χριστοδούλου), Καρατζούκος, Χοτάι (52′ Σκορδίλης).

Αστήρ Νέου Περιβολίου (Βασίλης Δραγατζίκης): Νασιούλας, Κοκότσικας, Σταμάτης, Καραμπουτάκης, Ψάρρας, Αργύρης, Μπαλούλης, Αγγελίδης, Ζιόμπουρας, Κωσταρέλλος Δ., Γούσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Κοντογιάννης, Κουτίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...