Ο Κοτάκος του έδωσε τους τρεις βαθμούς!

Με σκόρερ τον Βασίλη Κοτάκο στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Άρης Κουλουρίου κέρδισε με 1 – 0 στο γήπεδο του το Χειμάδι για την 8η εξ΄αναβολής αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχθηκαν το συγκρότημα του Χειμαδίου σήμερα το μεσημέρι για την 8η αγωνιστική, παιχνίδι το οποίο και είχε αναβληθεί δύο εβδομάδες πριν λόγω της κακοκαιρίας που υπήρχε στη περιοχή της Λάρισας.

Με τη σημερινή νίκη, η ομάδα του Κουλουρίου έφθασε τους δέκα έξι βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το συγκρότημα του Χειμαδίου έμεινε στους εννέα βαθμούς και τη δέκατη θέση ύστερα από το σημερινό ματς.

Χάρη λοιπόν στο τέρμα του Βασίλη Κοτάκου με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, ο Άρης Κουλουρίου πήρε μία πολύ σημαντική νίκη.

Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Από πλευράς γηπεδούχων, οι Βασίλης Κοτάκος και Αποστόλης Καρλιγκιώτης είχαν σημαντικές στιγμές στο ματς.

Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους οι Γιώργος Νούσιος του Βασιλείου, Σεβδαλής και Γκόλαντας, αστόχησαν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και το 1 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς για την ομάδα του Γιώργου Νεράτζη αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βασίλης Κοτάκος, ενώ από πλευράς του συνόλου του Σπύρου Ευαγγέλου, αποβλήθηκε ο Βαγγέλης Μπάτζιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακόμη, έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κακάνη εκφράζουν και οι δύο ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μία περίπτωση πέναλτι στον Γιώργο Νεράτζη που δεν τους δόθηκε, όπως και οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για τρεις περιπτώσεις πέναλτι στους Σεβδαλή (2) και Βασίλη Παπακωστούλη.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Χειμαδίου «φωνάζουν» για τη συνολική διαιτησία του κ. Κακάνη και για τις υποδείξεις του β΄βοηθού κ. Κοντογιώργου, με τους ίδιους να αναφέρουν πως ο διαιτητής του αγώνα δεν ανέφερε τίποτε στο φύλλο αγώνος για την απροκάλυπτη επίθεση και γροθιά που έριξε ο Βασίλης Κοτάκος στον Περικλή Γκόλαντα μετά το τέλος του παιχνιδιού κι ενώ οι δύο ομάδες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια τους.

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Παπαγούλας, Καρλιγκιώτης Μ., Μιχόπουλος, Νεράτζης, Κοτάκος, Σταμέλος (83′ Καψάλης), Τσιαμούρας (46′ Μοσχοβίτης), Καρλιγκιώτης Απ. (63′ Δέλλας), Ροκάς, Χάμος, Θανάς (52′ Κουρούκας).

Α.Ο. Χειμαδίου (Σπύρος Ευαγγέλου): Τσικόπουλος, Παναγιωτίδης, Γκόγκος, Παπακωστούλης, Δασκαλόπουλος, Νούσιος Γ. Β., Νούσιος Γ. Αχ., Γκόλαντας, Σαμαράς, Μπούρας, Σεβδαλής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Σκυβαλίδας, Κοντογιώργος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...