Ο Λεσάι επέστρεψε τον Πύρρο στις νίκες!

Χάρη σε δύο γκολ του Αιμίλιου Λεσάι (60′ και 79′), ο Πύρρος επικράτησε της Αστραπής Νέας Πολιτείας με σκορ 2 – 0 στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης»!

Η ομάδα του Δημήτρη Βλάχου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής κι έφθασε έτσι τους δέκα εννέα βαθμούς και την έκτη θέση.

Από την άλλη, οι «πορτοκαλί» του Γιώργου Καφφέ δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και παρέμειναν στους δέκα οκτώ βαθμούς και την έβδομη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας.

Στο 25ο λεπτό ο Κώστας Καλτσάς από τη προσπάθεια του είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ξύτσα, ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Αιμίλιος Λεσάι με πλασέ από γύρισμα του Άλκη Νικούλη «άνοιξε» το σκορ για τον Πύρρο.

Στη συνέχεια και στο 79′, ο Αιμίλιος Λεσάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον νεαρό πορτιέρο της Αστραπής Νέας Πολιτείας, Κατσίκα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Από πλευράς χαμένων ευκαιριών απείλησε ο Κλαούντιο Μούρι για τον Πύρρο και ο Κυριάκος Ζησούλης για λογαριασμό της Αστραπής Νέας Πολιτείας…

Οι Συνθέσεις

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Λίτσα, Σουλάι, Κάτσης, Λέτσιος, Φουρκιώτης, Γαλάνης (85′ Τσάκουλης), Αλλιάι (78′ Ακρίβος), Μούρι (90′ Ζέρβας), Λεσάι, Νικούλης (72′ Σάρα).

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Κατσίκας, Μπομπότης (46′ Σπίρου), Χλωρός (70′ Μητάκος), Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Καλτσάς (65′ Ταρταμπούκας), Τοψίδης, Φούντας, Ζησούλης, Μανώλης (75′ Φακίτσας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Τζιμούρτος, Παπακωστούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...