Ο Λιούσκας έδωσε “ανάσα” στον Σμόλικα

Από την τρίτη αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Λάρισας είχε να κερδίσει η ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης και το έπραξε στο “σπίτι” της, κόντρα στην ομάδα της Λάρισα 2012 με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, με τον Νίκο Αργυρούλη να ξεκινά με το… “αριστερό” την τρίτη του θητεία στους “βιόλα”.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Σμόλικα έφτασε τους 13 πόντους, αφήνοντας στους 11 την ομάδα της Λάρισα 2012.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Σάκης Λιούσκας με σουτ οβίδα στο «Γ» της εστίας του Κώστα Μπρέλλα.

Παράλληλη η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη είχε χαμένες ευκαιρίες με τους Κακαβίτση, Λιούσκα, Κατσαρό και Κολοβό για να “κλειδώσει” τη νίκη με κάποιο δεύτερο τέρμα, ενώ η ομάδα του Νίκου Αργυρούλη που έκανε ποδαρικό με το… “αριστερό” στο πάγκο της ομάδας της Λάρισα 2012, είχε τις στιγμές της με τους Ξέρα και Τσιάκο.

Τέλος, οι άνθρωποι της Λάρισας 2012 εκφράζουν παράπονα για τη φάση του 80ού λεπτού, όπου και ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κώστα Τσιάκου μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (65′ Γάλλος), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Μπαλαμώτης (85′ Τεκέδης), Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Τάχας (80′ Βενέτης), Κατσαρός (70′ Ζιώγας), Κακαβίτσης.

Λάρισα 2012 (Νίκος Αργυρούλης): Μπρέλλας, Φλώρος Βασ., Φλώρος Αντ., Κίτσιος Π., Μανακούσιος Θ., Φλώρος Βαλ., Σελήνης (80′ Νταής), Τσιάκος, Μπόντε, Δαλαμπύρας (75′ Κριεμάδης), Ξέρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Δήμου, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...