Ο μικρός Αφγανός θαυμαστής του Μέσι συγκλονίζει με το γράμμα του!

Το 2016 ήταν το πιο ευτυχισμένο παιδί, αφού γνώριζε από κοντά το ίνδαλμά του, τον Λιονέλ Μέσι. Δυο χρόνια αργότερα ο μικρός Αφγανός ζει απομονωμένος και φοβισμένος στην Καμπούλ χωρίς τη φανέλα του Αργεντίνου.

Η εικόνα του 6χρονου Murtaza Ahmadi από το Αφγανιστάν με την αυτοσχέδια φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής και το όνομα του Λιονέλ Μέσι γινόταν viral το 2016. Hταν φτιαγμένη από μία απλή πλαστική σακούλα που είχε άσπρες και γαλάζιες ρίγες, ωστόσο αυτή η αγάπη ήταν τράβηξε και το τεράστιο ενδιαφέρον του Αργεντίνου σταρ. Οι δυο τους τα είπαν στο Ντουμπάι, έγιναν αχώριστοι και ο Murtaza επέστρεψε στο Αφγανιστάν με μπάλες και φανέλες. Ωστόσο, η ζωή του μικρού μετατράπηκε σε εφιάλτη και δυο χρόνια αργότερα ζει… απομονωμένος στην πρωτεύουσα, Καμπούλ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για αφγανός μέσι gazzetta

Η οικογένειά του αναγκάστηκε να φύγει βράδυ από το χωριό, μιας και οι απειλές των Ταλιμπάν ήταν πολλές. Αλλωστε, είχαν στείλει «μήνυμα πως θα τον απαγάγουν και θα τον σκοτώσουν για την κίνησή του να μιλήσει με τόση αγάπη για τον Μέσι. «Μου λείπει το σπίτι μου, δεν έχω ούτε μπάλα εδώ. Σας παρακαλώ πάρτε με από εδώ. Δεν μπορώ να παίξω μπάλα, υπάρχουν αρκετές εκρήξεις. Οι μπλούζες μου και οι μπάλες μου έμειναν εκεί επειδή φύγαμε νύχτα για να γλιτώσουμε» έγραψε ο μικρός πριν λίγες ημέρες. Ακόμα και στην Καμπούλ η μητέρα του αρνείται να τον αφήσει να παίξει με άλλα παιδιά, υπό το φόβο της απαγωγής. «Παίζω μόνος στην πίσω αυλή. Μέσι, ελπίζω να σε δω ξανά» κατέληξε. 

Ο μικρός Αφγανός θαυμαστής του Μέσι συγκλονίζει με το γράμμα του!

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...