Ο Μπερλουσκόνι τρελάθηκε. Οχι μούσια, τατού, σκουλαρίκια στη Μόντσα

Στα 82 του ο Σίλβιο (ένας είναι αυτός) αγόρασε ομάδα της Serie C και επιβάλει τους πιο απίθανους κανόνες εικόνας και συμπεριφοράς των παικτών against modern football.

Εχει πατήσει τα 82, αλλά το μικρόβιο του ποδοσφαίρου δεν φεύγει από μέσα του. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί πλέον να μην ασχολείται με τη Μίλαν, μα βρήκε τρόπο να συνεχίζει να… παίζει τον πρόεδρο. Μία βδομάδα πριν απέκτησε τη Μόντσα, η οποία αγωνίζεται στη Serie C και άρχισε να τρελαίνει κόσμο με τις πρώτες εξαγγελίες του για το μέλλον της ομάδας.

«Θα φτιάξουμε μία ομάδα με νεαρούς, που θα εκπροσωπούν τις αξίες της Ιταλίας και του Μιλάνου. Πρώτα απ’ όλα θα έχουν όλοι περιποιημένα τα μαλλιά τους. Βρήκαμε και κομμωτή που θα τους τα φτιάξει χωρίς χρέωση. Δεν θα έχουν μούσια, τατουάζ ή σκουλαρίκια.

Επίσης, την ώρα του αγώνα οι παίκτες μας που θα κάνουν φάουλ, θα ζητάνε συγνώμη στον αντίπαλο. Θα φέρονται σαν gentlemen. Και όταν θα πρέπει να δώσουν αυτόγραφο, θα γράφουν κανονικά το ονοματεπώνυμό τους και όχι μουτζούρες για υπογραφές. Θα φτιάξουμε κάτι διαφορετικό στο μοντέρνο ποδόσφαιρο».

Ο Μπερλουσκόνι τρελάθηκε. Οχι μούσια, τατού, σκουλαρίκια στη Μόντσα

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...