Ο Μπρούνο ζήτησε να μείνει στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πως ο δανεισμός του Μπρούνο από την Λίντσερ θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη σεζόν κάτι το οποίο ήθελε και ο Βραζιλιάνος.

Aκόμα μία παραμονή στον Ατρόμητο! Ο Μπρούνο θα είναι κάτοικος Περιστερίου και την επόμενη σεζόν μιας και το ζήτησε ο ίδιος να συνεχιστεί ο δανεισμός του από την Λίντσερ η οποία κι αυτή θα βρίσκεται στα προκριματικά του Europa League. Ουσιαστικά ο Ατρόμητος είχε συμφωνήσει με την Λίντσερ για δανεισμό του Βραζιλιάνου έως το καλοκαίρι του 2019 από τον Γενάρη αλλά δεν τέθηκε πότε θέμα από τον ίδιο τον Μπρούνο να επιστρέψει στην Αυστρία κάτι το οποίο ανακοίνωσε και η ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Μπρούνο Φελίπε, με το δανεισμό του να συνεχίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βραζιλιάνος χαφ ζήτησε την παραμονή του στον Ατρόμητο από την Αυστριακή Lask Linz, στην οποία ανήκει, ομάδα που αγωνίζεται στο Europa League υπάρχοντας μάλιστα η δυνατότητα οψιόν αγοράς στο τέλος του δανεισμού.

Ο Μπρούνο ήρθε στον Ατρόμητο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατέγραψε 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασιστ δείχνοντας σε κάθε αγωνιστική και καλύτερη προσαρμοστικότητα στην ομάδα κάνοντας τον Νταμίρ Κάναντι να τον υπολογίζει και για την επόμενη χρονιά.

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Μπρούνο δήλωσε: «Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον Ατρόμητο αφού συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα που παρέχει όλες τις δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές της. Θετικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα της ομάδας αλλά και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι. Τη νέα χρονιά θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...