Ο «Μπόμπαν» μοίρασε τους βαθμούς…

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι κορυφής του 2ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας, εκεί όπου Ατρόμητος Δασοχωρίου και Προοδευτική Βερδικούσιας μοιράστηκαν από έναν βαθμό και τις εντυπώσεις στη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία. MVP της αναμέτρησης ο Θύμιος «Μπόμπαν» Παπανικολάου, που όποτε χρειάστηκε, κράτησε το μηδέν στην εστία του Δασοχωρίου.

Έτσι, η ομάδα της Προοδευτικής Βερδικούσιας, παρά τη βαθμολογική απώλεια συνεχίζει να οδηγεί τη κούρσα στον 2ο Όμιλο της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας, μετά και το πέρας της 10ης Αγωνιστικής με 21 πόντους, αφήνοντας τον Ατρόμητο Δασοχωρίου στη 2η θέση με 19 βαθμούς.

Η σημαντικότερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 19ο λεπτό με τον Μαρογιάννη να αδυνατεί να κερδίσει τον Γελαλή από πλεονεκτική θέση για γκολ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη Ζαμπούλη, ενώ οι Βερδικουσιώτες είχαν τις στιγμές τους στο 38′ με τον Δημήρη, στο 52′ με τον Μιχαλέ και στο 88′ και πάλι με τον Μιχαλέ. Σε όλες τις περιπτώσεις ο Θύμιος Παπανικολάου φώναξε…. παρών, κρατώντας τον Ατρόμητο στο μηδέν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, μιας και αποβλήθηκε για τους μεν γηπεδούχους στο 69′ ο Παλιοτζήκας, ενώ δεν για τους φιλοξενούμενους στο 75′, ο Δήμκος, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα. Μάλιστα στη κόκκινη για τη Βερδικούσια, υπήρξε για πεντάλεπτη διακοπή, μιας και αξιωματούχος της Προοδευτικής εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές προθέσεις προς τον διαιτητή του αγώνα κ. Καραθάνο. Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν, ο κ. Καραθάνος, τον απέβαλλε από τον πάγκο της Βερδικούσιας για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με ομαλότητα.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Δημήτρης Σδούγκας): Παπανικολάου, Τρευλάκης (87′ Καραγιώργος), Τσάνι, Παλιοτζήκας, Τσαμούρας, Ζαμπούλης, Παππάς (81′ Δέμτσας), Τανάγιας, Φακής (61′ Κόμης), Κωσταρέλος, Μαρογιάννης.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Γελαλής, Νυχτερίδας (70′ Γκουρνέλης Ν.), Μάνης, Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ.Χ., Μπακλαβάς (87′ Δίχρης), Συνάπαλος, Ζερδαλής Σπ.Δ. (60′ Μούμος), Δημήρης (81′ Οικονόμου Ν.Αθ.), Δήμκος, Μιχαλές.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Γούλας, Θύμιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...