Ο Μόρας και οι… άλλοι!

Στη τελική ευθεία του μεταγραφικού σχεδιασμού έχει μπει η ΑΕΛ ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας στις 28 Ιουνίου, με τους «βυσσινί» να έχουν βολιδοσκοπήσει τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, περιμένοντας… απαντήσεις.

Ένας εξ΄ αυτών είναι ο Βαγγέλης Μόρας. Ο λαρισαίος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε τη περασμένη Παρασκευή από τις διακοπές του στη Καλαμάτα (είχε επισκεφθεί τον κουμπάρο του) και έχει δεχθεί κρούση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για να επιστρέψει στη ομάδα της πόλης του προκειμένου σε βάθος χρόνου να σταματήσει και το ποδόσφαιρο.

«Αγκάθι» σε αυτήν την περίπτωση αποτελεί το συμβόλαιο του Μόρα με την Ιταλική, Μπάρι, με την οποία δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο κάτι το οποίο μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στην επιστροφή του Μόρα στην Ελλάδα. Σίγουρα όμως σε αυτήν την περίπτωση άπαντες κρύβουν μέσα τους την σιγουριά της υλοποίησης αυτής της σπουδαίας μεταγραφής.

Από ΄κει και έπειτα η ΑΕΛ μπορεί να μίλησε με τον Σίλβα Κλέιτον (γράφτηκε σε διάφορα ΜΜΕ) ωστόσο τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Τουλάχιστον στη προκειμένη περίπτωση. Και αυτό διότι η ΑΕΛ έχει αποκτήσει τον Λεοζίνιο που έχει ακριβώς τον ίδιο ρόλο στο γήπεδο.

Όπως επίσης θέμας δεν υπάρχει ούτε με τον πρώην «βυσσινί» τερματοφύλακα και μέχρι πρότινος γκολκίπερ του Πλατανιά, Δημήτρη Σωτηρίου, για τον οποίο ο μεγαλομέτοχος τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση αλλά όχι τόση όση για να τον φέρει στη Λάρισα.

Τέλος ο αριθμός των παικτών που χρειάζεται ο Αντρέ Πάους για να κλείσει το ρόστερ του ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας στα τέλη του Ιούνη, δεν υπερβαίνει τους πέντε ποδοσφαιριστές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com