«Ο Μόρας φεύγει από την Μπάρι»

Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο 35χρονος στόπερ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Serie B και φαίνεται πως πλησιάζει ακόμη περισσότερο στην Λάρισα.

Το «φλερτ» του Βαγγέλη Μόρα με την Λάρισα κρατά καιρό και όπως φαίνεται, είναι πιθανό να μπήκε στην τελική του ευθεία.  Στην υπόθεση ένα ζήτημα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει, ίσως το βασικότερο, είναι αν θα συνεχίσει ο 35χρονος στόπερ στη Μπάρι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Πλέον τα νέα από την Ιταλία έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να φορέσει ξανά ο έμπειρος αμυντικός την «βυσσινί» φανέλα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται εκεί, ο σύλλογος της Serie B και ο Μόρας ξεκίνησαν τις διαδικασίες ώστε να «χωρίσουν» φιλικά και όταν συμβαίνει αυτό, τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων, ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής έχει «προχωρήσει» το ζήτημα του πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Υπό αυτές τις συνθήκες ενδέχεται ανά πάσα στιγμή να υπάρξει κάτι οριστικό, αλλά επί της ουσίας ο διεθνής κεντρικός αμυντικός φαίνεται να… πλησιάζει στον κάμπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com