Ο Ντακούλας έστειλε τον… πρωταθλητή στα πλέι-οφ στο 90’+6′!

Τα πλέι-οφ θα γίνουν κανονικά στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας και μοναδικός «υπεύθυνος» γι΄ αυτό είναι ο Βασίλης Ντακούλας, που χάρη σε δικό του τέρμα στο 90’+6′, ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε με 1 – 2 στο Βλαχογιάννι της τοπικής Δόξας και διατήρησε τη διαφορά των 11 βαθμών από τον πρώτο, Αχιλλέα Φαρσάλων.

Για να οδηγηθούν οι πρώτες τέσσερις ομάδες στα πλέι-οφ βασική προϋπόθεση ήταν ο πρώτος με τον δεύτερο να έχει διαφορά μεγαλύτερη των 13 πόντων στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτήν τελείωσε και ο Δωτιέας χάρη στο τέρμα του Βασίλη Ντακούλα στο 90’+6′ κατάφερε να διατηρήσει το -11 από τον Αχιλλέα και να οδηγήσει την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω της διαδικασίας των πλεί-οφ, εκεί όπου ο Αχιλλέας θα μπει με μεγάλη βαθμολογική διαφορά τόσο από τον δεύτερο, Δωτιέας, όσο και από τους υπολοίπους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Δόξας ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα στο σκορ λίγο προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Σκόρερ ήταν ο Ζαφείρης Σουφχάρας που πήρε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Βρασίδα Κοντοθανάση και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη και στην εκκίνηση αυτής (47′) ο Νίκος Φιλιππούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έφερερ το παιχνίδι στα ίσια για να έχει και δοκάρι για το 2 – 1 στο 90’+2′.

Χρονικά λίγο νωρίτερα και στο 83′ από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτιρνη – κόκκινη κάρτα ο Δημήτρης Τόλιος, αφήνοντας το συγκρότημα του Νίκου Φακίτσα με ποδοσφαιρισή λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι το οποίο και οι Αγιώτες το εκμεταλλεύτηκαν στο 90’+6′, όταν και ο Βασίλης Ντακούλας με σουτ βολ – πλανέ, κέρδισε τον Χάμο για το τελικό 1 – 2, στέλνοντας την ανάδειξη του πρωταθλητή στα πλέι-οφ.

Η Βαθμολογία των Πλέι-οφ

1. Αχιλλέας Φαρσάλων   11

———ΑΝΟΔΟΣ———

2. Δωτιέας Αγιάς   5
3. Δήμητρα Γιάννουλης   1
4. Τσαριτσάνη   0

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χάμος, Γεωργατζιάς, Γεωργούλης (85′ Θανασούλης), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Σαπουνάς Ν. (75′ Λιόλιος), Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Τόλιος.

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσανάς): Φαρμάκας, Ντελής (75′ Μαλάκος), Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι (88′ Γούτος Ευάγγ.), Ντακούλας, Χαλάτσης, Φιλιππούλης, Τσιρογιάννης (70′ Μπόντε), Τσατσαλίδης,, Σβερκούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Νίκζας, Καραμπούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...