«Ο Ντικουμάνα έκανε μάγια στην ΑΕΛ»!

Απίστευτοι ισχυρισμοί από τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕ Λεμεσού, Σίλας, για τα… μάγια που έκανε ο πρώην συμπαίκτης του στην κυπριακή ομάδα, Ντικουμάνα, όταν αποχώρησε, τη σεζόν 2009-2010!

Ο παλαίμαχος Πορτογάλος μέσος θυμήθηκε μια ιστορία με τον Αφρικανό, άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΛ και ανέφερε χαρακτηριστικά πως όταν ο Ντικουμανά έφυγε, απείλησε πως θα κάνει μάγια, τα οποία… έπιασαν μονάχα σε ένα ματς. 
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
«»Φεύγω, αλλά δεν πρόκειται να κερδίσετε άλλα παιχνίδια. Θα κάνω macumba και δεν θα κερδίσετε άλλα παιχνίδια” είπε ο Ντικουμάνα.
 
Παίζαμε την Ανόρθωση και πριν από το παιχνίδι ο Ντικουμάνα έστειλε μήνυμα στον Ανδρέα Γιάπα και του είπε “Σήμερα θα χάσετε με 3-0”!
 
“Ξεκινάει το παιχνίδι, χάναμε 1-0. Στέλνει μήνυμα ο Ντικουμάνα “Έτσι έπρεπε να ξεκινήσετε”. Χάνουμε με 2-0 και παίρνει τηλέφωνο και λέει “Δεν θα σταματήσει εδώ”.
 
Μπαίνει και το τρίτο γκολ και στέλνει μήνυμα “Σας προειδοποίησα”.
 
Το κορυφαίο ήταν στο 4-0 όπου έστειλε μήνυμα “Αυτό ήταν μπόνους”!
 
Ήταν πολύ αστείο γιατί μετά ο αντιπρόεδρος μας έδειξε όλα τα μηνύματα. Καταλήξαμε να μην χάσουμε όλα τα παιχνίδια, όπως είπε, αλλά χάσαμε κάποια, νομίζω ότι ήμασταν όγδοοι.
 
Την επόμενη σεζόν ήμασταν πρωταθλητές». 

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...