Ο ΠΑΣ τιμά τη μνήμη του Αστόρι

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα συμμετάσχει στο Viareggio Cup και θα δώσει στη Φιορεντίνα μία φανέλα του, με τον αριθμό και το όνομα του αδικοχαμένου αρχηγού της

Στο Viareggio Cup, εκ των κορυφαίων τουρνουά για ομάδες Κ20, θα συμμετάσχει και φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί, μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα και ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Ντάβιντε Αστόρι. Η πλευρά της ελληνικής ομάδας θα δώσει στους «βιόλα» μία φανέλα της με το νούμερο 13 και το όνομα του αρχηγού της ιταλικής, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Στο Viareggio Cup και φέτος το τμήμα υποδομών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει σε λίγο στα πλαίσια του κυπέλλου την ομάδα της Fiorentina.
Με έντονο αίσθημα συγκίνησης και για τα τελευταία γεγονότα που σημάδεψαν την ομάδα της Fiorentina μετά το χαμό του Capitano της ομάδας, σε ένδειξη σεβασμού η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα παραδώσει στην ομάδα μία τιμητική φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το νούμερο 13 και το όνομα του Davide Astori.
 
Η αποστολή για τον αγώνα με την Fiorentina του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι:
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΛΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΖΩΓΚΟΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ, KAJA, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΗΛΙΟΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ, DOLOVAC
 
Υπενθυμίζουμε ότι στο περυσινό Viareggio είχε συμμετάσχει και ο Κ.Μαυροπάνος, όπου και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των ξένων scouter.
 
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας…
 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...