Ο Πατσιωτός χώρισε Τύρναβο και Λάρισα 2012

Είχε να σκοράρει αρκετό καιρό και πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον Στέλιο Πατσιωτό που πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση του Τυρνάβου με τη Λάρισα 2012 και έδωσε στους γηπεδούχους τη νίκη και τους τρεις βαθμούς!

Τους εννέα πόντους έφθασε το σύνολο των Νίκου Παπανικολάου – Νίκου Σακελλαρίου που βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά να προσπαθεί για το θετικό αποτέλεσμα όμως αυτό να μην έρχεται. Έτσι, η Λάρισα 2012 έμεινε στους τρεις βαθμούς έπειτα και από την 6η στροφή του πρωταθλήματος.

Οι δύο σύλλογοι προσπάθησαν να φθάσουν στο γκολ και το μοναδικό που σημειώθηκε ήταν στο 75′ για χάρη του Τυρνάβου.

Ο Μανώλης Λόζος με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Στέλιο Πατσιωτό και ο τελευταίος με πλασέ απέναντι στον Στέλιο Παπαζήση κέρδισε τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων και έκανε το 1 – 0, με το σκορ αυτό να μένει και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Βασιλού.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος (Νίκος Σακελλαρίου): Χαλκιάς, Καρράς (65′ Τσούτσας), Γανός, Πατσιωτός, Αυλογιάρης, Μπάκος Κ., Μπάκος Ι. (72′ Ντονούδης), Νταναβάρας, Καραλής (85′ Τατσελάρι), Κατσαρός, Λόζος.

Λάρισα 2012 (Αποστόλης Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κίτσιος Π., Δημόπουλος, Κόκκινος, Κουκουτσέλος, Ευθυμίου, Βλιώρας, Μπόντε Ντ. (70′ Πάσιος), Μπόντε Π., Κίτσιος Δ., Τσιαμούρας (60′ Φλώρος Αντ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Δημεράς, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...