Ο Πύρρος το ντέρμπι της 2ης θέσης!

Ο Πύρρος κέρδισε με 2 – 1 την Αναγέννηση Πυργετού, της οποίας “έκοψε” τα… όνειρα της δεύτερης θέσης των μπαράζ ανόδου στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, συνεχίζονας κατ΄ αυτόν τον τρόπο το κυνήγι της πρωτοπόρου, Προοδευτικής Ανάβρας. Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης, τα δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα.

Στο -2 από τη κορυφή συνεχίζει να παραμένει η ομάδα του Πύρρου Βορειοηπειρωτών Λάρισας, που έφτασε τους 45 βαθμούς, παραμένοντας στην δεύτερη θέση του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, μετά και από 19 παιχνίδια. Στον αντίποδα, η τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα, Αναγέννηση Πυργετού, έχασε την ευκαιρία να “ψαλιδίσει” τη διαφορά από την δεύτερη θέση, η οποία και αυξήθηκε κατά τρεις βαθμούς και φτάνοντας συνολικά στους επτά.

Το σκορ για τους γηπεδούχους “άνοιξε” από την λευκή βούλα του πέναλτι ο Μούρι με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Δευτερόλεπτα νωρίτερα την παράβαση έκανε ο κίπερ της Αναγέννησης Πυργετού, Καρυώτης, επάνω στον Άλκη Νικούλη, τον οποίο και ανέτρεψε εντός ορίων της μεγάλης περιοχής του Πυργετού.

Στην επανάληψη και στο 71′ νεοεισελθέντας στο 65ο λεπτό, στην αναμέτρηση, Ρενάτο Φραχόλι στο 71ο λεπτό, σημείωσε το 2 – 0 για την ομάδα του Κώστα Βασίλη, η οποία είδε τον Γίωργο Βάρσο να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Νίκου Μαρούδα στο 78ο λεπτό και με αυτόν τον τρόπο να μειώνει στο σκορ για το τελικό 2 – 1.

Οι Συνθέσεις

Πύρρος Βορειοηπειρωτών (Κώστας Βασίλης): Κουσιάς, Λίτσα, Βελής, Μαρούδας, Κάτσας, Καψαλός, Κάτσης, Τζόγκας (75′ Πότσης), Νικούλης (80′ Λεσάι), Μούρι, Μήτρος (65′ Φραχόλι).

Αναγέννηση Πυργετού (Γιάννης Μπάγκας): Καρυώτης, Περκέτσι, Κόμε (80′ Παζάρας), Καμάμι, Δελητζάνης, Βάρσος, Τζιόλας, Μπουλάρι (60′ Ρακίπι Ν.), Ρακίπι Αγγ., Κοθράς (60′ Στούμπος), Πουρλιώτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Μπουρονίκος, Ροκοπάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...