Ο “Ράκι” ανεβάζει τον πήχη της Δόξας Βαλανίδας

Με τον Θοδωρή Ρακιντζόγλου να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση, η Βαλανίδα επικράτησε με 1 – 0 της Προοδευτικής Βερδικούσιας για την 7η στροφή του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ.

Οι “κιτρινόμαυροι” του Βαγγέλη Μάνου πέτυχαν ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα με τον έμπειρο φορ να κρίνει και την αναμέτρηση. Έτσι, έφθασε τους δέκα πέντε βαθμούς και βρίσκεται στο μείον ένα από τη πρώτη θέση, ενώ το σύνολο του Κώστα Μπακλαβά έμεινε στους εννέα βαθμούς μετά και τη σημερινή ήττα.

Η Βερδικούσια μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τις στιγμές της με τους Νανούλη, Δημήρη και Οικονόμου. Προσπάθειες που δεν βρήκαν δίχτυα. Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης ο Θοδωρής Ρακιντζόγλου παραβίασε την εστία του Νυχτερίδα, πετυχαίνοντας στο 26ο λεπτό και το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Το 1 – 0 παρέμεινε έως και το φινάλε και παρά τις όποιες προσπάθειες των δύο ομάδων. Στο 34’ ο Νυχτερίδας απέκρουσε σουτ του Χριστοδούλου, κρατώντας το 1 – 0, ενώ στο 42’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου, απέκρουσε ο Γεωργόπουλος με υπερένταση.

Η Προοδευτική Βερδικούσιας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα, μιας και στο φινάλε της αναμέτρησης ο κ. Αντωνίου απέβαλλε τον Στατήρη.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Γεωργόπουλος, Παπαδημητρίου, Παζάρας, Μουταφίδης, Βαϊράμης, Θάνος, Πλατής, Χριστόδουλος, Αρσένης, Βαρσάμης, Ρακιντζόγλου.

Αγωνίστηκαν και οι: Δαούλας, Ζάχου, Αδάμου και Τσιώλης.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Ζερδαλής Σπ.Χ., Φραγκογούλας, Συνάπαλος, Ζερδαλής Σπ.Δ., Δημήρης, Τέλιος, Μπακλαβάς, Οικονόμου Ν.Γ., Νανούλης, Μιχαλές.

Αγωνίστηκαν και οι: Στατήρης, Καρκατσέλας, Μούμος και Οικονόμου Ν.Αθ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Δρυστέλλας, Κουιμτζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...