Ο Ρονάλντο έφτασε στα 2,61 μέτρα με άλμα 76,2 εκατοστά για να νικήσει τους Ουαλούς

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στον ημιτελικό με τους Ουαλούς, για μία ακόμα φορά, αψήφησε τους νόμους της λογικής και της φυσικής, ανοίγοντας τον δρόμο για το Παρίσι στην Πορτογαλία.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πήδηξε πάνω από όλους τους άλλους παίκτες και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αφήνοντας με το στόμα ανοικτό όλους εκείνους που γοητευμένοι τον παρακολουθούσαν από τις εξέδρες ή την τηλεόραση.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail έδωσε τα δεδομένα του κορυφαίου άλματος, κάνοντας μέτρηση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την εφημερίδα πήδηξε 76,2 εκατοστά από το έδαφος, έφτασε τα 2,61 μέτρα ύψος, και βρέθηκε πάνω και από το οριζόντιο δοκάρι που είναι στα 2,44 μέτρα. Κάνοντας μια σύγκριση, ο Κριστιάνο θα είχε το κεφάλι του στο δίχτυ ενός καλαθιού μπάσκετ. Όμως το άλμα δεν έχει μόνο κίνηση αλλά και τεχνική. Στο γκολ που σημείωσε η μπάλα έφυγε από το κεφάλι του με ταχύτητα 71,3 χιλιόμετρα ανά ώρα, εξωφρενικό για ένα κτύπημα με το κεφάλι.

Τα δεδομένα αυτά επιβεβαιώνουν εκείνο που ήταν μια αίσθηση και είναι ήδη μια πραγματικότητα: το άλμα και το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μοναδικά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com