Ο Στέλιος Τσινούδης του έφερε τη πρωτιά…

Χάρη στο γκολ του Στέλιου Τσινούδη στο 65ο λεπτό, ο Σ.Σ. Ραψάνης έφυγε από το Στόμιο με τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς επικράτησε του Θερμαϊκού στην 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Γκαραγκούνη πήρε αυτό που ήθελε από το ματς και με τριάντα ένα βαθμούς έφθασε το Κουλούρι και τους Γόννους στη πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας με τριάντα βαθμούς.

Αντίθετα, το συγκρότημα του Γιώργου Σκρέτα που κάνει τη δική του προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα, παρέμεινε στην όγδοη θέση με δέκα έξι βαθμούς.

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιάννης Τσιάρας δοκίμασε ένα σουτ από θέση βολής και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καλογιάννη και κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Ιωάννου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Στέλιος Τσινούδης ήταν αυτός που έκρινε το ματς στο 65′, καθώς με δικό του γκολ κέρδισε τον Δημήτρη Φωτίου και το 0 – 1 έδωσε και τους τρεις βαθμούς στο συγκρότημα του Δημήτρη Γκαραγκούνη.

Πάντως, ο Θερμαϊκός είχε τις στιγμές του στον αγώνα, με κύριους εκφραστές τους Γιάννη Τσιάρα, Κώστα Ξαφάρα και Κώστα Αλβανό, με το 0 -1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ακρίβου.

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Σελήνης Άγγ., Σελήνης Δ., Δάλλας, Χλωρός, Ξαφάρας, Χατζηλιόντας, Οικονόμου, Τσερίκου Ντ., Τσιάρας, Αλβανός (70′ Βλούχος).

Σ.Σ. Ραψάνης (Δημήτρης Γκαραγκούνης): Καλογιάννης, Γκαραγκούνης Γ. (85′ Μακεδόνας), Ιωάννου, Δικόπουλος, Γκιώνης (50′ Σινάνι Κ.), Τσούτσης, Λιάμης, Καρπέτης (60′ Σινάνι Ζ.), Τσινούδης, Τζέφρι Σ., Κατσαμάκας (70′ Βουλάγκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Γκαρέλης, Νάτσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...