Ο σταθερός και σοβαρός Ρομαό

Ο Ρομαό – όπως και ο Μάριν – κάνει φέτος πρώτη φορά φουλ προετοιμασία με Ολυμπιακό και δείχνει ότι θα αποτελέσει και για του χρόνου σημαντική μονάδα. ΖΕΕΦΕΛΝΤ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ήρεμη… δύναμη αποδεικνύεται στις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ ο Αλεξίς Ρομαό, τον οποίο ο Χάσι τον έχει χρησιμοποιήσει ως αμυντικό και κεντρικό χαφ αλλά και σαν στόπερ. Προς το παρόν αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι η αμυντική ικανότητα του έμπειρου άσου, η σοβαρότητα και η σταθερότητα που παρουσιάζει. Έτσι και αλλιώς όπως είναι το… status ως προς το ρόστερ και την ομάδα ο Ρομαό θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά έναν εκ των σημαντικών παικτών για τον άξονα της ομάδας του Ολυμπιακού.
 
Και αυτό φυσικά προκαλεί μεγάλη… πίεση σε άλλους μέσους της ομάδας καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στο πλάνο τους να κλείσουν 2 παίκτες στον άξονα. Ως προς το κέντρο πάντως που υπάρχει για παράδειγμα και ο Μπουχαλάκης αλλά και ο Κασάμι, ο Έλληνας μέσος παρότι έχει αρκετά καλά στοιχεία παραμένει ένα ερωτηματικό υπό την έννοια πως έχει πάρει πολλές ευκαιρίες στα προηγούμενα χρόνια, έχοντας όμως και αρκετά θέματα τραυματισμών.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com