Ο Τζατζάκης έδωσε την λύση…

Στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας επέστρεψε η Α.Ε. Βουναίνων για να συγκατοικήσει με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, μετά και τη νίκη με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, χάρις σε τέρμα του Αλέξη Τζατζάκη στο φινάλε της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Βασίλη Ταχτιντή τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στο συγκρότημα της Νεάπολης με τον Αλέξη Τζατζάκη να δίνει την λύση στην ομάδα των Βουναίνων στο 86ο λεπτό. Μια νίκη η οποία σε συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων έφερε την ομάδα των Βουναίνων και πάλι στη κορυφή της κατηγορίας, μαζί με το Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Νεάπολης που “πάλεψε” έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας, έφυγε χωρίς βαθμό από τα Βούναινα, μένοντας στους οκτώ, χάνοντας και μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρσας από τον Παναγροτικό Νίκαιας, υποβιβαζόμενη από την 12η στην 13η θέση της κατάταξης.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Βασίλης Ταχτιντής): Χαβίλας, Βλησαρούλης, Κατσιώτης, Καλυκάκης (55′ Μερτζανίδης Φ.), Κυπαρίσσης, Μούμος, Ρουμελιώτης, Κορδέλας (46′ Βελετάνης), Τζατζάκης (86′ Νεράντζης), Βράκας, Χριστοδούλου.

Α.Ο. Νεάπολης: Καραγιάννης, Τασούλης (75′ Κοσμάς), Δεσπόπουλος, Μέκρας Χρ., Μανδραβέλης, Μπουχλαριώτης (78′ Συγκούνας), Μέκρας Γ., Μπαλαούρας, Μανώλης, Μπούνα, Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Τέγος Δ., Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...