Ο Τιλί την… έπαθε όπως ο Γκιστ!

Πριν από έναν χρόνο, ο Τζέιμς Γκιστ είχε πάθει τον ίδιο ακριβώς τραυματισμό με τον Κιμ Τιλί και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη!

Ήταν 16 Νοεμβρίου 2016 και δη η 7η αγωνιστική της EuroLeague μεταξύ Ρεάλ ΜαδρίτηςΠαναθηναϊκού, όταν ο Τζέιμς Γκιστ σωριάστηκε στο παρκέ του «Βarclaycard Center».

Μπορεί την ίδια στιγμή να μην φάνηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του, αλλά λίγες ώρες αργότερα ήρθαν τα κακά μαντάτα που έκαναν λόγο για απουσία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών:

«Απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού» ήταν η διάγνωση για τον Αμερικανό φόργουορντ.

«Απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυση του» ήταν η αντίστοιχη διάγνωση για τον Κιμ Τιλί του Ολυμπιακού, με τη μόνη διαφορά ότι τραυματίστηκε στο δεξί και όχι στο αριστερό του πόδι. 

Όπερ και σημαίνει ότι θα χρειαστεί πολύ καιρός μέχρι να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αν και κάθε οργανισμός είναι τελείως διαφορετικός και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πώς θα αντιδράσει.

Πάντως ο Τζέιμς Γκιστ έκανε 117 μέρες να επιστρέψει στην ενεργό δράση ή αν προτιμάτε τρεις μήνες και 25 μέρες! Την επανεμφάνισή του την έκανε στις 12 Μαρτίου 2017 και δη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com