Ο Τσατσαλίδης «καθάρισε» ακόμη μια φορά για τον Δωτιέα

Τη διαφορά στους εννέα βαθμούς από τη κορυφή και τον Αχιλλέα Φαρσάλων, κράτησε ο Δωτιέας Αγιάς, κερδίζοντας στο «Γ΄ Μητσιμόνας Α΄» την ομάδα της Λάρισα 2012 με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0. «Δράστης» ποιος άλλος από τον Γιώργο Τσατσαλίδη που έφτασε τα 22 τέρματα στη σεζόν.

Νίκη που τον κρατά ζωντανό ενόψει πλέι-οφ πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς, που μία αγωνιστική μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής στα Φάρσαλα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού συνόλου της Λάρισα 2012 και να διατηρήσει την διαφορά από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα στους εννέα βαθμούς. Μια διαφορά που θα οδηγήσει τις τέσσερις πρώτες ομάδες σε μπαράζ.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη, μετά την ήττα με 1 – 0 και τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων, είδε τους συνδιεκδικητές της παραμονής στη κατηγορία να παίρνουν βαθμό και βαθμούς και να αυξάνουν την διαφορά ενόψει και των πλέι-άουτ.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γιώργος Τσατσαλίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νίκου Φιλιππούλη. Στην επανάληψη και σοτ 70′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα τέρματά τους δύο, όμως είδαν το σουτ του Δημήτρη Γιαννακού να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας Θωμά Γεωργούλα.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Γεωργούλας Θωμ., Φλώρος Αντ. (85′ Λιάκος), Φλώρος Παντ., Σκέντζας Π., Κίτσιος Π., Φλώρος Β., Γεωργούλας Θοδ., Κριεμάδης (70′ Μπαστούνης), Δαλαμπύρας, Κίτσιος Δ., Φλώρος Π (46′ Γκόλτσιος Ν.).

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Παππάς (30′ λ.τ. Γούτος Ευάγγ.), Σούλι, Τσακάλι, Φιλιππούλης, Νάτσης, Ντακούλας, Χαλάτσης (75′ Σβερκούλης), Τσατσαλίδης, Μαλάκος, Μπόντε (25′ λ.τ. Γιαννακός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κορέστης, Μάνος, Τσατσαρώνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com