Ο Τσιαντούλης έκρινε το ματς…

Ο Παναγιώτης Τσιαντούλης ήταν αυτός που έκρινε το ματς στο Καλοχώρι, καθώς με δικό του τέρμα η Αναγέννηση επικράτησε του Σμόλικα Φαλάνης στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας.

Με το σημερινό τρίποντο λοιπόν, η ομάδα του Γιώργου Χατζή έφθασε τους τριάντα ένα πόντους στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη, το σύνολο του Χρήστου Χατζηλιάδη έμεινε στους τριάντα έξι βαθμούς ύστερα και από αυτή την αγωνιστική.

Μάλιστα, με τη νίκη αυτή το Καλοχώρι ελπίζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου και θέλει να αποφύγει τα «Play out». Το γκολ λοιπόν του Παναγιώτη Τσιαντούλη ήταν αυτό όπου κι έκρινε την αναμέτρηση στο Καλοχώρι.

Από την άλλη, ο Σμόλικας είχε ευκαιρίες στο παιχνίδι με κύριους εκφραστές τους Γιώργο Κακαβίτση, Ανδρέα Τσιρβούλη και Σάκη Δάσσιο, όμως στο τέλος οι γηπεδούχοι πήραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Νεστορίδης, Σαΐτης, Τσεκούρας, Δάκτυλας (75′ Κόκοβας), Τσιαντούλης, Τσιάτας, Λιούσκας, Μπούνα (90′ Λάιος), Σαμπάνης (79′ Παιδής).

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μανακούσιος (66′ Μητρακούλης), Δολιάνης, Κολοβός Κ., Πρίφτης, Κολοβός Χρ. (84′ Παπαδάμος), Σκούπρας, Τσιρβούλης, Κόκρας (76′ Ζιώγας), Κακαβίτσης, Δάσσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκαραβέλης, Καραμπούλας, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com