Ο.Φ.Ιεράπετρας: Να τα δώσουμε όλα και όπου φτάσουμε

Το δικό της μήνυμα έστειλε η διοίκηση του Ο.Φ.Ιεράπετρας ενόψει των τελευταίων επτά στροφών μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής όπου στόχος παραμένει η κατάκτηση της πρώτης θέσης παρά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών που έριξαν από την κορυφή το συγκρότημα του Γ. Μάγγου.

Η διοίκηση του Ο.Φ.Ιεράπετρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουν ότι έχουν στα εναπομείναντα επτά παιχνίδια και όπου φτάσει η ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση η οποία συνοδεύετε και από μια φωτογραφία των φιλάθλων του .Ο.Φ.Ι από το εκτός έδρας ματς με το Κερατσίνι αναφέρει:

“Αυτήν ήταν η κερκίδα του ΟΦΙ στο Κερατσίνι. Για τον κόσμο του ΟΦΙ που δεν τον άφησε μόνο του φέτος σε κανένα γήπεδο ,ούτε στην Αττική , για τον κόσμο του ΟΦΙ που έκανε έδρα όλα τα γήπεδα της Κρήτης , για τον κόσμο του ΟΦΙ που κατακλύζει κάθε Κυριακή το Βουζουνεράκειο , πρέπει ΟΛΟΙ , διοίκηση , προπονητές , παίκτες να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στα επτά εναπομείναντα παιγνίδια και όπου φθάσουμε. Τους το χρωστάμε.”

Πηγή: prismanews

The post Ο.Φ.Ιεράπετρας: Να τα δώσουμε όλα και όπου φτάσουμε appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...