Πάνθηρες εναντίον διοίκησης Πανιώνιου: «Ήρθε η ώρα να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ»

Με τη χαρακτηριστική αναφορά ότι «ο κρίκος μεταξύ κόσμου και διοίκησης έχει σπάσει», οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιώνιου, «Πάνθηρες» ζητούν να αλλάξει «χέρια» η ΠΑΕ με στόχο την επανεκκίνηση για την εξυγίανση και την απεξάρτηση από τα συμφέροντα στα οποία την έφεραν τα τωρινά πρόσωπα.

Θέση αναφορικά με τις εξελίξεις στον αγαπημένο τους σύλλογο πήραν οι «Πάνθηρες», που επιτέθηκαν στην τωρινή διοίκηση και ζητούν αλλαγές για την επόμενη «μέρα».

Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για την ανάγκη «επανεκκίνησης» της ομάδας, ώστε το μέλλον να είναι ευοίωνο και ο Πανιώνιος να απεξαρτηθεί από συμφέροντα των οποίων έχει γίνει δέσμιος.

Τέλος, καλούν τους συνοπαδούς τους στο γήπεδο και δηλώνουν στο πλευρό των παικτών, «εφόσον αυτοί αγωνίζονται με πάθος και όχι όπως την 1η αγωνιστική».

Αναλυτικά:

«Οι συνδετικοί κρίκοι ενός συλλόγου βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο, την διοίκηση και την ομάδα.

Όταν σπάσει ένας από τους κρίκους αυτούς, η αλυσίδα καταρρέει.

Αυτή την στιγμή, ο κρίκος μεταξύ του κόσμου και της διοίκησης του Πανιωνίου έχει σπάσει.

Η διοικούντες της Π.Α.Ε έχουν κάνει τον κύκλο τους και αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλη την οικογένεια του Ιστορικού.

Τους καλούμε να βάλουν μια τελεία σε αυτό που γίνεται.

Ήρθε η ώρα για την Π.Α.Ε να αλλάξει χέρια, νοοτροπία, μοντέλο διοίκησης, ούτως ώστε να γίνει μια επανεκκίνηση για ένα πιο ευοίωνο μέλλον.

Μια ειλικρινής, νέα και πραγματική προσπάθεια για εξυγίανση.

Είναι άμεση ανάγκη για επαναπροσέγγιση του μοντέλου διοίκησης με σαφή προσανατολισμό στην επόμενη μέρα, που ο Πανιώνιος θα είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και όχι ένας άρρωστος οργανισμός όπως αυτό που είναι σήμερα.

Η παρούσα διοίκηση προσπάθησε μα φαίνεται πως δεν έχει πλέον ούτε την όρεξη, ούτε την γνώση, ούτε την δύναμη να κάνει αυτά που θέλει ο κόσμος και χρειάζεται ο Σύλλογος.

Η υπομονή της δικαιολογίας του χρέους τελείωσε. Χρειάζονται άμεσες λύσεις ανεξαρτητοποίησης και απεμπλοκής της ομάδας από την εξάρτηση που μας έβαλαν οι διοικούντες, η οποία σαν καρκίνος πια κατατρώει τα σωθικά του Συλλόγου.

Υ.Γ. Στηρίζουμε τους παίκτες και στεκόμαστε δίπλα τους στην αγωνιστική τους προσπάθεια για παραμονή. Ο κρίκος παίκτες-κόσμος δεν θα σπάσει ΑΝ οι παίκτες παίζουν με πάθος (και όχι όπως την 1η αγωνιστική ή σε αγώνες που επιλεκτικά διαλέγουν να βάζουν τα πόδια στην φωτιά).

Υ.Γ. 2 Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο. Εν αρχή με την λάρισα. Ο Πανιώνιος ξέχωρα απ’ όσα γίνονται εκτός των αγωνιστικών χώρων, θέλουμε να κερδίζει μέσα σε αυτούς, παντού. Να στέκεται ψηλά, να είναι δυνατός, να μας κάνει υπερήφανος».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...