Πέρασε από το Δρυμό η «ΠΑΟΛΑ»

Σ ένα αρκετά καλό παιχνίδι, η ομάδα του Αβέρωφ κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα του Κερανού Δρυμού επικρατώντας 0-3 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Ο Κεραυνός από την πλευρά του πάρα τις φιλόδοξες προσπάθειες των παικτών του, αν και έφτασε 3-4 φορές πολύ κοντά στην επίτευξη κάποιου γκολ, με τις προσπάθειες τους όμως να μην έχουν ευτυχή κατάληξη.

Το Φιλμ του Αγώνα

 

16’ Μεγάλη αναταραχή μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με την μπάλα να καταλήγει στον Μπούτλα που δεν θα καταφέρει να τη στείλει στα δίχτυα.

21’ Σέντρα του Κούσια από δεξιά, ο Κουτσάκης με κοντινό πλασέ θα κάνει το 0 – 1.

 

56’ Ο Μήτσιος θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και με διαγώνιο σουτ θα κάνει το 0 – 2.

61’ Ο Λιλολλάρι θα κλέψει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, θα κάνει μια όμορφη κούρσα, θα περάσει και το Ρουμπιέ και με ψύχραιμο πλασέ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0 – 3.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Ρουμπιές, Μίχης (74’ Μπέλτσιος), Γκαλίτσιος, Γκαντούνας Β., Παναγιώτου, Μπούτλας, Μπαρλαγιάννης (77’ Δρυστέλλας), Φακής (62’ Ζιώγας), Θώμος (58’ Γαλανός), Γκαντούνας Γ., Καραποστόλης.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος, Πατρικής, Μητσιός (85’ Κοτρώτσιος Ρ., Μούτσα, Κοτρώτσιος Χρ. (68’ Γκουτζιούδης), Λιλολάρι, Ντέκας, Κοτρώτσιος Αθ., Κουσιάς (75’ Σωτήρης), Παρλάντζας, Κουτσάκης (64’ Καραούλας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Τάνας, Χασιώτης.

Πηγή: radioelassona.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...