Πέρασε από το Κουλούρι με σούπερ Γκαραλιάκο

Τη νίκη που τη διατήρησε στη πρώτη θέση του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας διατήρησε η Προοδευτική Ανάβρας, χάρις στη νίκη της με 3 – 0 στο γήπεδο του Κουλουρίου, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα του Άρη. Και τα τρία τέρματα των φιλοξενουμένων στην επανάληψη της αναμέτρησης.

Τους 44 βαθμούς έφτασε η Προοδευτική Ανάβρας που παρέμεινε “γατζωμένη” στη πρώτη θέση του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας μετά και από 18 αγώνες, αφήνοντας τον Άρη Κουλουρίου στην 7η θέση με 25 βαθμούς, να κάνει παρέα με την ομάδα της Πελασγιώτιδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής της αναμέτρησης, ο Αντώνης Γκαραλιάκος που σημείωσε και τα τρία τέρματα της νίκης με 3 – 0 των “βυσσινί”. Την αρχή έκανε στο 55′, εκεί όπου με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Προοδευτικής, ενώ με τη συμπληρώση μίας ώρας αγώνα έδωσε προβάδισμα ασφαλείας δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το τελικό 0 – 3 διαμόρφωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 65ο λεπτό.

Η Σύνθεση

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Ξύτσας, Τζιάφος (46′ Μαρκολέφας), Μπούρας, Χονδροδήμος, Ντόντος, Κιούσης (83′ Ιμπρούσι), Καραντώνης, Γιαννουλέας, Σχοινάς (70′ Κόγιος), Γκαραλιάκος, Αποστόλου (75′ Βλάχος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νικολάου, Παπαγιαννόπουλος, Μπλιώνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...