Πέρασε από το “Μητσιμπόνας Β΄” ο Ηρακλής Χάλκης

Χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Ηρακλής Χάλκης επιβλήθηκε του Πηνειού με 4 – 0 για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας!

Το συγκρότημα του Ηλία Αράπη πέτυχε τη δεύτερη νίκη σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και συνεχίζει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Πηνειός που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του στο νέο πρωτάθλημα, δεν έχει ακόμη βαθμό όμως σιγά σιγά θα έρθουν και τα αποτελέσματα για το σύνολο του Γιώργου Γκόλτσιου.

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσάντος με πλασέ “άνοιξε” το σκορ, ενώ στο 20′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με σκόρερ αυτή τη φορά τον Χρήστο Βογιατζή.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Καλογιάννης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70′ με το τέρμα που σημείωσε με σουτ ο Μπαζούλης έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πηνειού.

Οι Συνθέσεις

Πηνειός Λάρισας (Γιώργος Γκόλτσιος): Γκούλιος Αχ., Γκαρλόφτης, Χατζηστεφάνου, Δαούτης, Σαμαρίνας (Πετρούσης), Δούκας, Παπαδούλης (Μαχούχας), Δαούλας (Γκάγκας), Γκούλιος Ι., Τουρμούσογλου, Αθανασίου (Γκούλιος Γ.).

Ηρακλής Χάλκης (Ηλίας Αράπης): Κιλιριώτης (60′ Κατσιγιάννης), Παπαδούλης, Νικολούλης, Μπακαλούλης Αθ., Βογιατζής Σωτ. (75′ Μακρής), Μπακαλούλης Δ., Τσάντος, Αγγελακόπουλος, Μπαζούλης (70′ Γκουγκότης Θ.), Βογιατζής Χρ., Καλογιάννης (60′ Γκουγκότης Κ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Γκόγκος, Κοσμάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...