“Πέρασε” από Χειμάδι και… δεύτερη θέση!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεπέρασε τη “γκέλα” στο γειτονικό ντέρμπι με το Στόμιο, η Αναγέννηση Πυργετού, κερδίζοντας στο Χειμάδι τη τοπική ομάδα με το επιβλητικό 4 – 0. Δύο γκολ ο Μπουλάρι, από ένα για Βάρσο και Παζάρα, με τον τελευταίο να είναι εκείνος που άνοιξε και τον χορό των τερμάτων για τους “βυσσινί”.

Την αγωνιστική απραξία – αναβολές αγώνων, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, εκμεταλλεύτηκε η Αναγέννηση Πυργετού και με τη νίκη αυτή κόντρα στον Α.Ο. Χειμαδίου, κατάφερε να προσπεράσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, αφήνοντας εκτός μπαράζ τον Πύρρο Λάρισας που δεν αγωνίστηκε στο Στόμιο.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 22′ ο Παζάρας, αφού εκμεταλλεύτηκε γύρισμα του Γιώργου Βάρσου από τα δεξιά, προλαβαίνοντας στην έξοδο τον Τσικόπουλο και πραγματοποιώντας από κοντά το 0 – 1. Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Μπουλάρι έκανε δύο τα τέρμα του Πυργετού στο 34ο λεπτό.

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γιώργος Βάρσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0, για να διαμορφώσει στο 80′ ο Μπουλάρι με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση, το τελικό 0 – 4.

 

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Χειμαδίου (Γιώργος Νούσιος): Τσικόπουλος, Τόπης, Αδάμος, Νούσιος Γ.Β. (70′ Δασκαλόπουλος), Σαμαράς, Νούσιος Γ.Αχ., Παναγιωτίδης, Γκόλαντας, Λίταινας Αντ., Βασιλόπουλος, Μικερτζής (50′ Τσιαγκούλης Β.).

Αναγέννηση Πυργετού (Γιάννης Μπάγκας): Καρυώτης, Περκέτσι (80′ Αδάμος), Κούμε, Καμάμι, Τσάκε, Τζιόλας, Ρακίπι Αγγ., Μπουλάρι, Στούμπος (60′ Κοθράς), Παζάρας (60′ Πουρλιώτης), Βάρσος (80′ Ρακίπι Ν.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Τσατσαρώνης, Τζιμούρτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...