Πέρασε με τον Αποστόλου από τον Τύρναβο

Ο Δημήτρης Αποστόλου ήταν εκείνος που χάρις σε δικό του τέρμα ο Ηρακλής Λάρισας, πέρασε και από τον Τύρναβο, με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής, παρακολουθώντας από το -2 την κορυφή και τη Δόξα Αργυροπουλίου.

Με δέκα βαθμούς η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη είναι μόνοι δεύτεροι στη σχετική βαθμολογία της Α΄ΕΠΣ Λάρισας, αφήνοντας τους Τυρναβίτες στους 3 πόντους, από τη πρεμιέρα στη Νέα Πολιτεία.

Στο 10′ η προσπάθεια του Σπύρου Ζαφειρίου κατέληξε στο χέρι αμυντικού του Τυρνάβου, εντός της μεγάλης περιοχής, με τον κ. Ζήλο να δείχνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ποδοσφαιριστής, βλέποντας όμως τον Γιάννη Γραβάνη να του αποκρούει την εκτέλεση σε κόρνερ.

Τελικά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 10ο λεπτό της επανάληψης, όταν και στο 55′ ο Δημήτρης Αποστόλου με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Ηρακλή Γκιουρσάνη, διαμόρφωσε το τελικό 0 – 1 υπέρ του Ηρακλή της Λάρισας.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος (Τάκης Παραφέστας – Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης (82′ Τσακίρης), Νάτσης, Κοκόμπελης (52′ Βλιώρας), Αυλογιάρης, Γανός (59′ Ντουνούδης), Καρακάνος, Γκαντρής (52′ Μπάκος), Πατσιωτός, Φιλίππου.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής (80′ Ψωμολιάς), Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Μόσχος, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Παπαγιαννούλης (72′ Φώτος), Ζαφειρίου (88′ Δραγατζίκης), Γκιουρσάνης, Αποστόλου (85′ Παπαμάνος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Κοτούμπας Δ., Λάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...