Πέρκος: «Δύσκολη αποστολή απέναντι στον Εθνικό»

Ο ΓΣΛ υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης τον Εθνικό το Σάββατο(7/1, 15:00) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, με τον Στέφανο Πέρκο να τονίζει πως πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή.

Μετά από διακοπή δύο περίπου εβδομάδων, το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ξεκινάει ξανά με τον Γυμναστικό να καλείται να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο που βρίσκει μπροστά του για το 2017 και δεν είναι άλλο από αυτό του Εθνικού, τον οποίο και υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης αύριο Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι άλλαξε η ώρα του αγώνα διότι το ζήτησε ο Εθνικός λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένονται και φυσικά η ομάδα της Λάρισας έδωσε την συγκατάθεσή της.

Οι παίκτες του ΓΣΛ δούλεψαν πολύ τις τελευταίες δέκα ημέρες και προσπάθησαν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που διαπιστώθηκαν στα προηγούμενα ματς. Τα αποτελέσματα δεν μένει παρά να φανούν στο γήπεδο, όπου αύριο ο Στέφανος Πέρκος θα έχει όλους τους αθλητές στην διάθεσή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Πέρκος στην επίσημη σελίδα του ΓΣΛ στο Facebook:

«Η ομάδα μας αγωνίζεται αύριο με αντίπαλο μια ομάδα η οποία χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική συνοχή της – χημεία, και κατευθύνεται από έναν εμπειρότατο και φίλο προπονητή, τον Βαγγέλη Βλάχο. Οι στόχοι των δυο ομάδων είναι διαφορετικοί, καθότι ο Εθνικός καλοβλέπει τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ εμείς προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες. Είναι μια δύσκολη αποστολή, για όλους μας, και ελπίζουμε σε αίσιο τέλος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...