Πέρνη: Δεν ανησυχούν για την ένσταση του Καλαμπακίου

Ο πρόεδρος του Κεραυνού Πέρνης, Θόδωρος Αλεξανδρόπουλος, μίλησε για το θέμα της ένστασης που έχει καταθέσει το Καλαμπάκι εναντίον τους.

Οι δηλώσεις του Αλεξανδρόπουλου στο “Ράδιο Ψίθυροι” της Δράμας:

“Η ομάδα απέδειξε φέτος ποια ήταν. Είχαμε μια ένσταση από την Ασπίδα Ξάνθης, που κερδίσαμε, αν και χάσαμε την έφεση για κάποιους λόγους και χάσαμε έξι βαθμούς. Έπρεπε να τερματίσουμε στην έκτη θέση.

Ήρθε άλλη μια από το Καλαμπάκι για το θέμα των υποδομών. Εμείς έχουμε ακαδημίες εδώ και 4 χρόνια, έχουμε 60 παιδάκια και φέτος κάναμε συνεργασία με την ακαδημία της ΑΕΚ για να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω στην περιοχή.

Έχουμε ενημερωθεί από τον νομικό μας εκπρόσωπο πως δεν υπάρχει θέμα για τιμωρία, έχουμε δηλώσει κανονικά ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας. Το θέμα είναι της ΕΠΣ, τη στιγμή που άλλες ομάδες δεν έχουν καν ακαδημίες.

Έχουμε κατέβει στο πρωτάθλημα Κ12 της Καβάλας, εκεί μας είπαν, εκεί κατεβήκαμε. Μπορούσαμε και στο Κ18, αλλά η Καβάλα δεν κάνει πρωτάθλημα σε αυτή την κατηγορία.

Αν θέλει να προσφύγει κι άλλη φορά το Καλαμπάκι σε βάρος μας, ας το κάνει, Εμείς αποδείξαμε την αξία μας στους αγωνιστικούς χώρους”.

The post Πέρνη: Δεν ανησυχούν για την ένσταση του Καλαμπακίου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...