Πέτυχε χατ – τρικ και το αφιερώνει στη γυναίκα του!

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Γιώργο Κίτσιο του Θεοδώρου που σημείωσε χατ – τρικ, η Ελάτεια επιβλήθηκε με 4 – 1 του Διογένη εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄τοπικής κατηγορίας.

Μάλιστα, η Ελάτεια που ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα, αφιερώνει τη σημερινή νίκη στον τραυματία της ομάδας, Γιώργο Κολώνα, όπως και ο Γιώργος Κίτσιος του Θεοδώρου στη σύζυγο του, Ευαγγελία, όπου και περιμένουν να γεννηθεί τις επόμενες ημέρες το πρώτο τους παιδί!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, στο 15ο λεπτό ο Γιώργος Κίτσιος του Θεοδώρου με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ ευτύχησε να βάλει μπροστά την Θύελλα στο σκορ, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα τέρματα για την Ελάτεια.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Δημήτρης Χαλίτσιος με σουτ βρήκε δίχτυα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 85ο λεπτό μετά από τη κάθετη πάσα του Δημήτρη Χαλίτσιου, ο Γιώργος Κίτσιος του Θεοδώρου πέτυχε ξανά τέρμα και σημείωσε χατ τρικ!

Το μόνο που κατάφερε ο Διογένης ήταν να μειώσει σε 1 – 4 στο 89ο λεπτό, όπου ήταν και το τελικό σκορ στη σημερινή αναμέτρηση.

Η Σύνθεση

Θύελλα Ελάτειας (Στέλιος Παπαδόντας): Κολτσίδας, Χαλίτσιος, Σολωμός, Κίτσιος Γ. Κ., Τσιντώτας, Κασίδας, Τασιόπουλος, Τσιάκος, Παπαγιαννόπουλος, Κίτσιος Γ. Θ., Κέρι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Σκέτος, Δρυστέλλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...