Πήρε μπρος η “μηχανή” του Θερμαϊκού Στομίου

Ήταν να μην κάνει την πρώτη του νίκη ο Θερμαϊκός Στομίου, που μετά το 1 – 0 της περασμένης αγωνιστικής επί της Θύελλας Ελάτειας, έκανε δύο τις νίκες του στο πωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, κερδίζοντας στη Μελία, τον Δία Λάρισας με 2 – 4.

Η ομάδα του Γιώργου Σκρέτα έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, “σκαρφαλώνοντας” στην 8η θέση παρέα με τον Κεραυνό Παραποτάμου, αφήνοντας τον Δία Λάρισας ουραγό στον βαθμολογικό πίνακα με τρεις βαθμούς.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Κώστας Αλβανός άνοιξε τον χορό των τερμάτων για την ομάδα του Στομίου, ενώ ο Δίας ισοφάρισε σε 1 – 1 με πέναλτι.

Στην επανάληψη και στο 50′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Ρίζο Οικονόμου, ενώ τελικό στο 65′ ο Ντένο Τσερίκου έδωσε στον Θερμαϊκό Στομίου και πάλι το προβάδισμα στο σκορ. Στο 70′ ο Χρήστος Βλούχος έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στους φιλοξενουμένους, ενώ ο Δίας μείωσε εκ νέου σε 2 – 3.

Το τελικό 2 – 4 διαμόρφωσε ο Κώστας Αλβανός, ο οποίος είχε την χαρά τόσο να ανοίξει το χορό των τερμάτων, όσο και να τον κλείσει.

Η Σύνθεση

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Δάλλας, Σελήνης, Χατζηλιόντας, Τσερίκου Αν., Θεοδώρου, Γιάνναρος (60′ Χλωρός), Οικονομου Ρ., Αλβανός (), Μπάτσικας (60′ Βλούχος), Τσερίκου Ντ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Κακάνης, Ζαχαρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...