Πήρε το “όπλο” του, ο Κακαβίτσης

Το απόλυτο σε τρία παιχνίδια της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας πανηγύρισε ο Σμόλικας Φαλάνης, κερδίζοντας στην έδρα του, την Δόξα Βλαχογιαννίου με 3 – 1, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Κακαβίτση, ο οποίος και σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα των γηπεδούχων.

Οι “πράσινοι” της Φαλάνης με τη νίκη τους αυτήν έμειναν στην κορυφή της “μεγάλης” κατηγορίας, έχοντας το απόλυτο των τριών βαθμών, ενώ από την άλλη η ομάδα του Νίκου Φακίτσα παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς πόντο σε τρεις αγώνες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του συγκροτήματος του Βασίλη Μπακογιάννη ήταν ο Γιώργος Κακαβίτσης που με δύο προσωπικά τέρματα στο 23′ και 90′ έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην τρίτη νίκη του Σμόλικα στο πρωτάθλημα, την στιγμή όπου ο Κώστας Μακρής είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Πολύκαρπος Δραγατσίκης ήταν ο παίκτης που με πέναλτι είχε μειώσει προσωρινά για τη Δόξα Βλαχογιαννίου στο 71′ σε 2 – 1.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (46′ Γκατζιούρας), Σέτζας, Σκούπρας, Μανακούσιος Θ., Μπέτσης, Μακρής (63′ Κόκκινος), Μολάς, Μάτος (63′ Βενέτης), Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης Γ.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Χριστιανίδης, Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Χριστοδούλου (76′ Ιγγλέζος), Τσανάς Γ., Πέτρου (75′ Μητούλας), Φακίτσας Σ. (63′ Γκουρομπίνος Μ.), Μπαντής, Αλεξίου (90′ Βίδρας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Παπαγεωργίου, Νίκζας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...