Πήρε φόρα ο Σμόλικας

Την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας με τον Χρήστο Χατζηλιάδη στον πάγκο του, πανηγύρισε ο Σμόλικας Φαλάνης, επικρατώντας με το ίδιο σκορ της προηγούμενης εβδομάδας (2 – 0 την Λάρισα 2012) και της Αστραπής Νέας Πολιτείας.

Με αυτήν του την νίκη ο Σμόλικας Φαλάνης πήρε και νέα βαθμολογική ανάσα ξεφεύγοντας κατά 9 πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού και του Αστέρα Τυρνάβου (έχει 6) νιώθοντας πλέον λιγότερη πίεση όσον αφορά την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα η Νέα Πολιτεία αγωνιστική με την αγωνιστική χάνεται ακόμη περισσότερο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και το έργο δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Στα αγωνιστικά. Στο 15′ οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ. Μετά από ωραίο συνδυασμό παικτών του Σμόλικα και τελικό αποδέκτη τον Δημήτρη Μανακούσιο, ο τελευταίος με σουτ στην κίνηση κέρδισε τον Παπαδημητρίου για το 1 – 0.

Στην επανάληψη και στο ίδιο ακριβώς χρονικό σημείο (15′) με το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα του Παπαδημητρίου. Αυτήν την φορά ήταν ο Ανδρέας Τσιρβούλης με σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας της Αστραπής, για να διαμορφώσει έτσι και το τελικό 2 – 0.

 

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Χάμος, Μανακούσιος Θ. (85′ Θεοχάρης), Παπαδάμος, Κολοβός Κ., Σκούπρας, Τανάγιας Χρ., Κολοβός Χρ., Τσιρβούλης (83′ Παπαθανασίου), Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης, Τανάγιας Γ. (65′ Τανάγιας Β.).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαδημητρίου, Σιάρκος, Παπαμάνος (60′ λ.τ. Αλεξανδρής), Χασιώτης, Ζαφειρούλης, Μπαντζέλας, Βενέτης, Γερακίνης (80′ Βαλατσός), Καλτσάς, Φούντας, Ρουσσάς (50′ Παυλόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κορέστης, Νατσιούλας, Κοτούμπας Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com