Πίτσος: Να ξεκινήσουμε με νίκη

Σύνθημα νίκης για την πρεμιέρα των Play Off της Γ’ Εθνικής, που θα βρει τον Γιούχτα να φιλοξενεί την Κυριακή στις 15:00 τον Πανακρωτηριακό έδωσε ο Μηνάς Πίτσος, τονίζοντας σε δήλωσή του.

«Περιμένουμε κι εμείς όμως και όλες οι ομάδες να ξεκινήσουμε και πάλι στο πρωτάθλημα, καθώς ήταν μεγάλο το διάστημα της αποχής για ένα περίπου μήνα. Με κάποια φιλικά παιχνίδια αλλά και τους αγώνες Κυπέλλου προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας. Είναι ασφαλώς σημαντικό για εμάς να βρούμε τον ρυθμό με τον οποίο κλείσαμε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι ασφαλώς να ξεκινήσουμε με νίκη τα Play Off για να έχουμε τον πρώτο λόγο για την δεύτερη θέση και από εκεί και μετά αν μπορούμε να πλησιάσουμε την Επισκοπή. Ο Πανακρωτηριακός είναι μια ομάδα που την ξέρουμε αλλά και μας ξέρει καλά καθώς την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα. Δεν έχουν άγχος και θεωρώ ότι δίκαια μπήκαν στην τετράδα αλλά κι εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στο φετινό πρωτάθλημα».

Αναφορικά με τα αγωνιστικά πλάνα του Μηνά Πίτσου, οι Μέμμος και Μωραΐτης που αντιμετώπισαν κάποια θέματα το προηγούμενο διάστημα, αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και εκτός απροόπτου ο Γιούχτας να παραταχθεί πάνοπλος στην 1η αγωνιστική των Play Off.

The post Πίτσος: Να ξεκινήσουμε με νίκη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...