“Παίζουμε για την πάρτη μας…”

“Παίζουμε για την πάρτη μας…”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Monsters, αναφορικά με την αυριανή κινητοποίηση, στον Ευαγγελισμό στις 21.00, αλλά και τις επόμενες κινήσεις που πρόκειται να κάνουν, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα την στάση τους.

Αναλυτικά:

Συμμετέχοντας ενεργά στον συντονισμό των κινητοποιήσεων από την πρώτη μέρα οφείλουμε να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της θέσης μας για να πάψουν και κάποιοι κουτοπόνηροι οπαδοί άλλων ομάδων να ερμηνεύουν τις επιλογές μας όπως τους βολεύει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μας σπρώξει κάποιος στους δρόμους για το ζήτημα των αδειοδοτήσεων, ένα ζήτημα που τυλίχτηκε με αμέτρητες κόλλες χαρτί και η ισχύς του έπαιξε από πρωτεύουσα ως μηδαμινή, ανάλογα με τους εμπλεκόμενους και τη δύναμη επιρροής τους.

Έχουμε άλλωστε ξεκαθαρίσει πως καταλογίζουμε πολύ μεγάλη ευθύνη στους χειρισμούς της διοίκησης για το αγωνιστικό χάλι της περασμένης περιόδου και αυτό θα φανεί και στους χειρισμούς μας απέναντι στους νέους συνεργάτες της ΑΕΛ που αρχίζουν φέτος τη θητεία τους. Στο σκάνδαλο όμως των στημένων αγώνων και στην αντιμετώπιση εξόφθαλμων δεδομένων από Super Λίγδα, ΕΠΟ και πολιτεία δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Μάλιστα, πέρα από τις κινητοποιήσεις θα κινηθούμε ενημερώνοντας δημοσιογράφους του εξωτερικού που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το θέμα, με επικοινωνιακό δίαυλο τους Ultras 94 της Νυρεμβέργης, για όλα τα απίθανα καλούδια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι πολλοί που ενδιαφέρονται να μάθουν λεπτομέρειες για το χάλι μας, για τις εκβιαστικές αποφάσεις Σαββάτου με εντολή του αρχιδερβέναγα του ελληνικού ποδοσφαίρου, για τον πολυτάλαντο χοντρούλη του Ναυπλίου, για τους αμέτρητους δανεικούς παίχτες στο ελληνικό πρωτάθλημα που διασφαλίζουν την φερεγγυότητα του, τον Πινόκιο Πιλάβιο που είναι ένα με τον ΕΝΑ, και τους λύκους που φυλάνε τα πρόβατα με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης που έκανε το αυτοδιοίκητο των λαμόγιων σημαία και κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της.

Τέλος, ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως παίζουμε για την πάρτη μας και αν χρειαστεί να κάνουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε έστω και ολομόναχοι, αλλά είμαστε ανοιχτοί σε όποιους οπαδούς της ΑΕΛ θέλουν να πολεμήσουν τον εμπαιγμό τους συστήματος. Η συμμετοχή μας είναι δεδομένη και ανοιχτή και δεν έχουμε βάλει καμία προϋπόθεση για να το κάνουμε. Όσοι ενοχλούνται από δημοσιογραφικές πρωτοβουλίες και αυθαιρεσίες ας τα βρουν με τους υπεύθυνους…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...