Παίκτες του ΟΦΗ σε μετόχους: «Κάντε την υπέρβαση, όπως εμείς»

Με επιστολή του στους μετόχους του ΟΦΗ, το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου τους καλεί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, υπογραμμίζοντας πως η στάση των παικτών, ώστε η ομάδα να πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα «δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία».

Η νίκη στην Καλλιθέα και η ισοπαλία του Άρη στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή έφερε τους Ομιλήτες στην πρώτη θέση της Football League, μετά από 22 αγώνες, με την άνοδο στη Superleague Σουρωτή να μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Οι παίκτες της ομάδας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να εκφράσουν με επιστολή στους μετόχους του συλλόγου τη θέση τους για τα διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα στη φετινή σεζόν και αποτέλεσαν τροχοπέδη στην αγωνιστική της πρόοδο, ειδικά μέχρι το τέλος του 2017.

Αφού τους κάλεσαν να κάνουν την υπέρβαση, όπως εκείνοι στα γήπεδα, ευχαρίστησαν τους φιλάθλους για τη στήριξη, καλώντας τους να σταθούν στο πλευρό τους ως το τέλος.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή, εμείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και όλο το τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αλλά κυρίως στους μετόχους, οι οποίοι έχουν την τύχη, αλλά και την ευθύνη, να έχουν στα χέρια τους, αυτό το μεγάλο σύλλογο, που λέγεται ΟΦΗ, ώστε να κάνουν και εκείνοι, αυτό που κάνουμε, όλοι εμείς. Δηλαδή την ΥΠΕΡΒΑΣΗ, για μπορέσει η φετινή χρονιά, να στεφθεί με επιτυχία.

Η ομάδα είναι πρώτη στην βαθμολογία και αυτό που έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας, εμείς, θα το κάνουμε πράξη. Θα δώσουμε και την ψυχή μας, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Πρέπει να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνουμε και να κάνουν και εκείνοι με τη σειρά τους, τις υποσχέσεις τους, πράξη.

Παρακολουθούμε και εμείς με αγωνία τις διοικητικές εξελίξεις, γνωρίζουμε ότι Διοικούσα Επιτροπή, έκανε μεγάλη προσπάθεια και τη στηρίξαμε και εμείς σε όλο αυτό, ώστε να μην έχει προβλήματα η ομάδα, στο βασικό θέμα της αδειοδότησης.

Καλούμε τους μετόχους να είναι ΔΙΠΛΑ μας, τώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική ΚΡΙΣΙΜΗ ευθεία. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Βάλαμε πλάτη για την ομάδα, την έχουμε βάλει πάνω από τους εαυτούς μας, αλλά για αυτό που έχουμε κάνει, θέλουμε να ανταμειφθούμε και όχι να εκληφθεί ως αδυναμία.

Αυτή η επιστολή, δεν έχει πρόθεση να κατηγορήσει κανένα, αλλά να προειδοποιήσει, να συσπειρώσει και να συμπαρασύρει ΟΛΟΥΣ, γιατί ο ΟΦΗ ΑΞΙΖΕΙ κάτι καλύτερο.

Εμείς, θα συνεχίσουμε στο δρόμο, που έχουμε χαράξει. Εδώ είμαστε και μείναμε για τον ΟΦΗ, για να τον οδηγήσουμε εκεί που θέλουμε εμείς, αλλά και εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να θέλουν, όσοι αγαπούν αυτό το σύλλογο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας, για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τη στήριξη του. Μας δίνει τη δύναμη, να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το Σάββατο, τον περιμένουμε στο «σπίτι» μας, για μια ακόμη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ»

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...