Παίρνει εισιτήριο για την Ευρώπη η ΑΕΛ! (Vid)

Τη στιγμή όπου ο κορονοϊός «θερίζει» όλη την Ευρώπη, η UEFA μέσω του αντιπροέδρου της, Μισέλ Ούβα, ζητά από τις ομοσπονδίες να ορίσουν μέχρι τον Ιούλη ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της.

«Κάθε Ομοσπονδία, από τις 55 που είναι μέλη της UEFA, έχει την ελευθερία να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα κριθεί το πρωτάθλημα σε συνεννόηση με την κάθε Λίγκα» επισήμανε ο Ιταλός παράγοντας, στενός συνεργάτης του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

«Η UEFA θα ζητήσει τον Ιούλιο τη λίστα με τις ομάδες που έχουν προκριθεί για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Είτε τελικά ολοκληρώθηκε η σεζόν στα πρωταθλήματα είτε όχι, η UEFA θα πρέπει να γνωρίζει τις ομάδες των επόμενων διοργανώσεων για να καταρτίσει το πλάνο της» κατέληξε ο Μισέλ Ούβα.

Στο πλαίσιο λοιπόν όπου δεν θα εκκινήσει το Ελληνικό πρωτάθλημα ξανά, η Ελληνική Ομοσπονδία σκέφτεται το σενάριο να προτείνει ομάδες με… πραγματικούς ιδιοκτήτες που βάζουν χρήματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, να εκπροσωπήσουν τη χώρα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ως εκ τούτου η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια αναμένεται να είναι μέσα στις ομάδες αυτές, κερδίζοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο την Ευρωπαϊκή της έξοδο.

Μένει να δούμε και σε ποια προκριματική φάση θα αγωνιστεί…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...