ΠΑΕ ΑΕΛ: «Να μην επιτραπεί η είσοδος στον Χιμένεθ»

Ανακοίνωση με την οποία ζητά να μην επιτραπεί η είσοδος του Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια του AEL FC Arena στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ, το απόγευμα του Σαββάτου (20/1) εξέδωσε η «βυσσινί» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των «βυσσινί», η διοίκηση, σε συνεργασία με τους Στράτο και Γκαγκάτση, αλλά και τον υπεύθυνο ορισμού παρατηρητών της Super League, θα διεξάγει έρευνα προκειμένου να γίνει γνωστό αν υπήρχε εντολή να μην επιτραπεί η είσοδος του Ηλία Φυντάνη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, μια και ο Έλληνας τεχνικός ήταν τιμωρημένος.

Για τον λόγο αυτό, η ΑΕΛ θα ζητήσει να ισχύσουν τα ίδια και για τον Μανόλο Χιμένεθ, τεχνικό ηγέτη της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (20/1) μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς ο Ισπανός είναι κι αυτός τιμωρημένος.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα διερευνήσει με επικοινωνία με τους κ.κ. Στράτο και Γκαγκάτση και τον υπεύθυνο ορισμού παρατηρητών της Super League, εάν πράγματι ο παρατηρητής αγώνα Αλεξανδρής, ο οποίος προέρχεται από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, είχε εντολή, όπως ισχυρίζετο, να μην επιτρέψει την είσοδο του τιμωρημένου προπονητού μας Ηλία Φυντάνη στα αποδυτήρια τόσο πριν όσο και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, απειλώντας τους συνοδούς της ομάδος μας και τον κ. Φυντάνη με αναγραφή στο φύλλο και με συνέπεια νέα τιμωρία και βαρύτατο πρόστιμο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εφόσον πράγματι δόθηκαν αυτές οι εντολές, θα ζητήσει να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς και για τον κ. Χιμένεθ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και στο παιχνίδι της ομάδος μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ το Σάββατο 20/1/2018».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...