Πανάξιοι… πρωταθλητές!

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο η Α.Ε. Κιλελέρ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, πανηγυρίζοντας την άνοδο της στη «μεγάλη» κατηγορία του Νομού για πρώτη φορά στην ιστορία της, κερδίζοντας στη Μελιβοία τον τοπικό Φιλοκτήτη με 4 – 1!

Αυτό το «τρίποντο» του συγκροτήματος του Δημήτρη Δανιλούλη εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Στον αντίποδα η ομάδα του Φιλοκτήτη έμεινε εντός ορίων της ζώνης των πλέι-άουτ που δύσκολα θα… γλυτώσει.

Το σκορ για τους φιλοξενουμένους άνοιξε στο 16′ ο Νίκος Φαρμάκας, για να πάρει τη σκυτάλη ο Αλέξης Τζατζάκης με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά με τον Χρήστο Δαλαμπύρα πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος και στο 68′ ο Νίκος Φαρμάκας έδωσε και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του Δήμητρη Δανιλούλη, με τον Αλέξη Τζατζάκη με κεφαλιά να βάζει την υπογραφή του στο παιχνίδι για δεύτερη φορά στο 89′, όταν και διαμόρφωσε και το τελικό 1 – 4.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτής Μελιβοίας (Κώστας Παπαρίζος): Κοσμάς, Γιαννακός, Μυλωνάς (68′ λ.τ Ντόμπρα), Μαλαχτάρης (46′ λ.τ Πασιάς Δ.), Σπετίμ (70′ λ.τ Πασιάς Π.), Πλατσάς (65′ λ.τ Τσάκουλης), Μαλαχτάρης, Καπετάνιος, Δαλαμπύρας, Λαδάς, Παπαρίζος.

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Γουρνάρης, Δούρος, Παλάσκας, Νεστορίδης, Καρακάνος, Ζιόμπουρας, Παπαδημητρίου (90′ Κολοβός), Φαρμάκας (78′ Βράκας), Κουσιώρας (84′ Κασσιός), Τζατζάκης (90′ Μπαλάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Νίκζας, Πατέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...