Παναχαϊκή: Οι σκέψεις Μιλόσεβιτς για το βασικό σχήμα

Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η τεχνική ηγεσία φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που σκέπτεται να παρατάξει στο ξεκίνημα.

Στα δυο τελευταία φιλικά παιχνίδια παρατάσσει την ίδια ενδεκάδα που δείχνει ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές εκτός και αν προκύψει απρόοπτο.

Ο Σούλης έχει προβάδισμα για την θέση του τερματοφύλακα, αλλά και ο Ατανάκοβιτς παλεύει για να βρεθεί στην ενδεκάδα, ενώ Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης θα είναι η τετράδα της άμυνας. Ο Παπατόλιος θα είναι ο αμυντικός χαφ, ενώ μπροστά του η τετράδα θα είναι Μαυριάς Κυνηγόπουλος Σιατραβάνης και Κολ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μωραΐτης.

Βέβαια, είναι ανέτοιμα ακόμη τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Ιντζόγλου και Ρουγκάλας, ο Λινάρδος προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό μετά τον περσινό τραυματισμό του, ενώ θα θέλει χρόνο προσαρμογής ο Πέταρ Όρλαντιτς που αποκτήθηκε για την θέση του σέντερ φορ. Όλα δείχνουν ότι οι μεταγραφές με την απόκτηση του Όρλαντιτς ολοκληρώθηκα, αφού είναι μάλλον απίθανο να γίνει άλλη μεταγραφή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: SportFM Πάτρας

The post Παναχαϊκή: Οι σκέψεις Μιλόσεβιτς για το βασικό σχήμα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...